Blog

Sabbatical Leave

2,5 jaar Manager Digital
Trots op

Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen 2,5 jaar. Samen met interne collega’s en goede externe partners hebben we gewerkt aan belangrijke digitale trajecten voor Delta Lloyd. Ik durf wel te stellen een echte inhaalslag op dit vlak ten opzichte van de jaren daarvoor!

Van mijn Delta Lloyd, tot social business, via klantgericht dl.nl, digital analytics, email voor adviseurs, DL apf, online formulieren, onze DL.nl inspiratie omgeving naar de herpositionering van de DL app. En dat hebben we samen bereikt! Ook de transformatie van het team zelf mag daarin niet vergeten worden.

Waarom een sabbatical?

Nog ‘n keer reizen is altijd mijn droom geweest. Zoiets start als hersenschim 1,5 jaar geleden, wordt langzaam steeds meer realiteit en voordat je het weet maak je alweer voorlopig je laatste werkdag en word je wakker in Buenos Aires. De reis zal, na een taalcursus spaans, de landen Argentinië, Chili, Bolivia, Ecuador, Peru en Colombia aandoen.

Wil je mij in de tussenliggende periode persoonlijk spreken? Stuur mij dan een mailtje of whatsapp! Wil jij mij in die tussenliggende periode volgen? Leuk! Dit kan via odeze site.

Adios!

Leave a Comment

Categorieën

Archief