Blog

Terugkijken op 2016: Clixx, een succesvol experiment!

Clixx

Nog niet eerder heb ik gesproken over Clixx. Gedurende een periode van 1,5 jaar heb ik dit experiment mogen leiden en begeleiden. Wat begonnen is met de ‘Delta Lloyd innovation challenge’ is geëindigd in een kant-en-klaar product voor klanten. Graag vertel ik jullie meer over dit geweldige succes!

Samenwerking met Makerlab

Samen met Makerlab hebben wij in een (langere) periode binnen de leer van lean product development gewerkt aan problem fit, solution fit, value proposition en concierge experiment. Makerlab heeft zelf een artikel over deze samenwerking met Delta Lloyd gepubliceerd op hun eigen website. 

Een NPS van +68 in de verzekeringswereld.
Lees hoe we dit gerealiseerd hebben!

Leave a Comment

Categorieën

Archief